Brexit-bootcamp voor de cultuursector

21 februari 2019

Brexit-bootcamp voor de cultuursector op 14 maart


29 maart 2019 nadert snel, de dag dat het Verenigd Koninkrijk de EU verlaat. Wellicht is in de afgelopen tijd de vraag bij u opgekomen of Brexit ook u of uw organisatie gaat raken, indien u relaties onderhoudt met het Verenigd Koninkrijk. En wat u eventueel zou moeten doen om u en/of uw organisatie goed voor te bereiden.
Namens het AFK wijzen wij u graag op de aanstaande Brexit-bootcamp in Pakhuis de Zwijger, georganiseerd door Dutch Culture.

Tijdens deze avond komen onder meer de volgende vragen aan bod: Wat voor effect heeft de Brexit voor de mobiliteit van Nederlandse kunstenaars en voor de positie van de culturele sector? Waar moet je rekening mee houden tijdens en na het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EU? Wat heb je nodig om volgend jaar als artist in residence naar Londen of Brighton te gaan? Zijn contracten nog wel rechtsgeldig? En wat zou je eventueel moeten doen om jouw organisatie goed voor te bereiden?

Een expertpanel geeft inzicht en beantwoordt vragen, samen met het Brexitloket van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Roel van der Ven (Nederlands cultureel attaché in het VK). Iedereen is van harte welkom!

De tickets zijn gratis en te bestellen via ://dutchculture.stager.nl/web/tickets/306703

Inloop: 19.30 uur
Start: 20.00 uur
Datum: donderdag 14 maart
Locatie: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam