VOL! AFK Speeddates Oost: 23 maart

*Edit 21 maart: alle plekken zijn vol. Er zijn helaas geen dates meer beschikbaar met de Cultuurverkenners. Wil je tóch met hen in contact komen? Check dan onze website: afk.nl/cultuurverkenners

Heb jij een idee voor een kunstproject of een cultureel programma en wil je weten of je in aanmerking komt voor een subsidie bij het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK)? Of ben je een Amsterdamse maker en wil jij jouw carrière een artistieke impuls geven?

Er komt weer een Speeddates op locatie aan! Makers uit stadsdeel Oost roepen wij op om hun vragen te stellen aan de Cultuurverkenners en Stafmedewerkers van het AFK. Tijdens een speeddate van vijftien minuten zitten we klaar voor al jouw vragen en brainstormen graag met je verder over jouw project. Na afloop kun je netwerken met andere makers.

De Speeddates vinden plaats in Q-Factory Amsterdam (Atlantisplein 1) op donderdag 23 maart 2023 van 18.00 – 19.30 uur. Na je aanmelding ontvang je nog een mailtje met het precieze tijdstip waarop je verwacht wordt. 

Interesse?

Meld je dan aan via dit formulier. Bekijk ook het Facebook evenement.

Let op: plekken zijn beperkt en onze ervaring is dat het snel vol zit, op tijd aanmelden is daarom aanbevolen.

Meer weten over wat Cultuurverkenners doen en wat ze voor jou kunnen betekenen? Jet legt in deze video uit wat haar werk inhoudt.