Eerste e-zine over talenten 3Package Deal

June 17, 2015

Vol trots presenteert het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) de eerste uitgave van een e-zine rondom het succesvolle talentontwikkelingsprogramma de 3Package Deal. Een digitaal tijdschrift onder redactie van Subbacultcha - vol met interviews, beeld, essays en reportages rondom de ontwikkeling van de deelnemende toptalenten.

Zo wordt het laatste project van modeontwerpster Fernanda Fernandes belicht in een foto-essay en vertelt Compagnietheater-programmeur Marijke Schaap als partner in de theatercoalitie over jong talent in het theater. Bekijk het e-zine.

3Package Deal is de succesvolle samenwerking van Bureau Broedplaatsen (BBp) en het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) waarbij internationale toptalenten uit diverse kunstdisciplines een jaar lang woon- en werkruimte en een ontwikkelbudget (EUR 15.000) ontvangen. Per kunstdiscipline stelt het AFK coalities samen van gerenommeerde Amsterdamse kunstinstellingen die de veelbelovende kunstenaars selecteren en actief begeleiden. Momenteel zijn er 8 coalities actief van in totaal 26 Amsterdamse instellingen, die 10 toptalenten onder hun hoede hebben. Komend najaar wordt de nieuwe lichting 2015 van de 3Package Deal gepresenteerd.