AFK Speeddates Zuidoost: 2 februari

Heb jij een idee voor een kunstproject of een cultureel programma en wil je weten of je in aanmerking komt voor een subsidie bij het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK)? Of ben je een Amsterdamse maker en wil jij jouw carrière een artistieke impuls geven?

Er komt weer een Speeddates op locatie aan! Makers uit stadsdeel Zuidoost roepen wij op om hun vragen te stellen aan de Cultuurverkenners en Stafmedewerkers van het AFK. Tijdens een speeddate van vijftien minuten zitten we klaar voor al jouw vragen en brainstormen graag met je verder over jouw project. Na afloop is er een Art Talk over kunst en mode én kun je netwerken met andere makers.

De Speeddates vinden plaats in Community Center Mijehof (Mijehof 404) op donderdag 2 februari 2023 van 18.00 – 19.30 uur. Na je aanmelding ontvang je nog een mailtje met het precieze tijdstip waarop je verwacht wordt. De Art Talk en netwerkborrel is tot 21.00 uur.

Interesse?

Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar Cultuurverkenner Zuidoost Jet Nugter via zuidoost@afk.nl. Stuur daarnaast ook een korte beschrijving van jouw project en eventuele begroting mee. Bekijk ook het Facebook evenement.

Let op: plekken zijn beperkt en onze ervaring is dat het snel vol zit, op tijd aanmelden is daarom aanbevolen.

Meer weten over wat Cultuurverkenners doen en wat ze voor jou kunnen betekenen? Jet legt in deze video uit wat haar werk inhoudt.