Cultuurverkenners

Namens het AFK zijn de cultuurverkenners actief in de Amsterdamse stadsgebieden. Zij zijn de ogen en oren van het fonds in de wijken, ze lokaliseren nieuwe culturele initiatieven, wijzen kunstenaars en culturele organisaties instellingen op de mogelijkheden van het fonds en geven gerichte tips.

Cultuurverkenners

Martin van der Heide
Cultuurverkenner Oost

Martin van der Heide is muzikant en maakt onderdeel uit van het elektronische indie duo Änimal. Hij volgt Het Fundament, een ondernemersprogramma van Cultuur+Ondernemen en Gemeente Amsterdam. Hiervoor was hij bestuurslid van Studio/K en werkte hij bij EYE EXPOSED.

e: oost@afk.nl
t: 06-47650905

Pearl Boamah
Cultuurverkenner Zuidoost

Pearl volgde de opleiding Kunst, Cultuur en Amusement en studeert momenteel Communicatie aan de hogeschool Inholland. Ze heeft zowel voor als achter de schermen ervaring opgedaan in de kunstsector.  Bij theater DEGASTEN het talentontwikkelingsprogramma en was stagiaire talentontwikkeling bij Kunstbende. 

e: zuidoost@afk.nl
t: 06-45041974

Ka-Tjun Hau
Cultuurverkenner West

Ka-Tjun heeft de opleiding Fashion & Design gevolgd aan AMFI en afgelopen jaar New Media & Digital Culture afgerond aan de UvA. Hij maakte deel uit van Foamlab (een traineeship vanuit Foam/Fotografiemuseum Amsterdam) was jurylid bij Kunstbende en werkte afgelopen mei voor Fiber Festival.

e: west@afk.nl
t: 06-24810743

Nanine van Smoorenburg
Cultuurverkenner Nieuw-West

Nanine is afgestudeerd aan de Reinwardt Academie met een bachelor in Cultureel Erfgoed. Ze was bestuurslid en productiemanager bij Stukafest Amsterdam en ze is nu werkzaam bij het Bijbels Museum als productiemanager.

e: nieuwwest@afk.nl
t: 06-15033018

Jur Jacobs
Cultuurverkenner Noord

Ondernemer die buurtprojecten omtrent sociale verbinding, voedsel en duurzaamheid initieert en uitvoert. Voorheen werkzaam bij Stichting Tolhuistuin en culturele vrijplaats de Ruimte. 

e:noord@afk.nl
t: 06-204 791 81