AFK in de Stad / 3Package Deal: Junadry Leocaria in Vondelpark Openluchttheater

Het Vondelpark Openluchttheater biedt jaarlijks 150 gratis voorstellingen aan in uiteenlopende genres zoals muziek, dans en cabaret.
Het AFK is partner van dit festival in het hart van het mooiste park van Amsterdam. Tot en met 10 september 2017 zijn er verschillende voorstellingen te bezoeken. 
De openbare doorloop van Awor aki.
Nieuwsgierige bezoekers wonen de doorloop van de voorstelling bij.
Awor aki is een dansvoorstelling over het leven in het nu.
Hoe ga je om met tegenslagen, leer je ervan en ga je door? Of blijf je er in hangen, jezelf continu straffend voor fouten waar niks meer aan gedaan kan worden?
In dit stuk draait het om zelfacceptatie, liefde voor jezelf en de wil om te groeien als persoon. Bepaal jij je geluk? Of hangt jouw geluk af van de mening van anderen?
Awor aki vertelt het verhaal van een vrouw die niet bang is zich zelf kwetsbaar op te stellen. Vallen en opstaan.
Een vrouw die zichzelf keer op keer uitdaagt om het beste uit zich zelf en uit het leven te halen.
Het Vondelpark Openluchttheater biedt jaarlijks 150 gratis voorstellingen aan in uiteenlopende genres zoals muziek, dans en cabaret.
20 augustus 2017

Op vrijdag 11 augustus kreeg 3Package Deal talent Junadry Leocaria (Willemstad, 1985) de mogelijkheid om haar dansvoorstelling Awor aki op te voeren in het Vondelpark Openluchttheater. Junadry is onderdeel van de coalitie dans gevormd door Don’t Hit MamaTheater FrascatiDansmakers en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Cultuurverkenner Nieuw-West, Dieuwertje Tromp, bezocht Junadry's voorstelling in het Vondelpark.