Informatiebijeenkomst en Speeddates regeling Ontwikkeling

Foto: De Ruimte, door het AFK ondersteund met de regeling Ontwikkeling
Foto: De Ruimte, door het AFK ondersteund met de regeling Ontwikkeling

Wil je meer weten over de regeling Ontwikkeling en wat deze kan betekenen voor jouw organisatie? Kom dan naar de informatiebijeenkomst en Speeddates die het AFK speciaal organiseert voor organisaties die relatief kort bestaan (2 tot 6 jaar). Het doel van de regeling is het versterken en ondersteunen van deze organisaties in hun professionalisering en groei.

Informatiebijeenkomst

Op 21 juni geven Yvonne Franquinet (Hoofd Visuele Kunsten), Johanna Brils (Hoofd Theater & Dans en plaatsvervangend Hoofd Muziek & Muziektheater) en Kirsten de Graaf (Hoofd Letteren, Cultuureducatie & Cultuurmakers) een presentatie over de regeling Ontwikkeling 2021-2024. Tijdens de presentatie krijg je tips en komen er best case practices aan bod van organisaties die al eerder gebruik hebben gemaakt van de regeling. Zij vertellen over hun aanpak en wat het hen heeft opgeleverd. Je krijgt een kijkje in de keuken van deze organisaties.

Datum: 21 juni
Tijd: 15:00 inloop, 15:30 start bijeenkomst
Locatie: Pension Homeland, Vollaerszaal (Kattenburgerstraat 5)

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar secretariaat@afk.nl. Vermeld in de mail duidelijk dat je je aanmeldt voor de informatiebijeenkomst op 21 juni.

Speeddates

Aanvullend op de informatiebijeenkomst organiseert het AFK ook Speeddates op 4, 6 en 8 juli. Medewerkers van het AFK staan dan klaar om al je vragen over de Ontwikkeling 2021-2024 te beantwoorden. Tijdens een gesprek van 20 minuten kunnen organisaties die 2 tot 6 jaar bestaan, terecht voor individuele vragen aan medewerkers van het fonds.

Maandag 4 juli: 13:00 – 17:00 uur (alle disciplines, behalve Letter & Cultuureducatie)
Woensdag 6 juli: 13:00 – 17:00 uur (Muziek & Muziektheater, Theater, Dans)
Vrijdag 8 juli: 13:00 – 17:00 uur (Letteren, Cultuureducatie, Beeldende Kunst, Creatieve Industrie, Erfgoed, Film)

Locatie: Amsterdams Fonds voor de Kunst (Piet Heinkade 179)

Aanmelden voor de speeddates kan door vóór woensdag 29 juni een mailtje te sturen naar secretariaat@afk.nl. Vermeld in je mail duidelijk voor welke discipline je een gesprek wil. We vragen je vriendelijk om de datum en tijd in je agenda te reserveren totdat je een bevestiging van je aanmelding hebt ontvangen.