VOL! AFK Speeddates XL Nieuw-West: 24 maart

*Edit 22 maart: alle plekken zijn vol. Er zijn helaas geen dates meer beschikbaar met de Cultuurverkenners. Wil je tóch met hen in contact komen? Check dan onze website: afk.nl/cultuurverkenners

Heb jij een idee voor een kunstproject of een cultureel programma en wil je weten of je in aanmerking komt voor een subsidie bij het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK)? Of ben je een Amsterdamse maker en wil jij jouw carrière een artistieke impuls geven?

Er komt weer een AFK Speeddates XL op locatie aan! Nieuwe jonge makers uit Nieuw-West roepen wij op om hun vragen te stellen aan de Cultuurverkenners en Stafmedewerkers van het AFK. Tijdens een speeddate van vijftien minuten zitten AFK Cultuurverkenners Jaleesa (Nieuw-West), Maarten (West), Jessica (Noord), Jet (Zuidoost) en Humie (Oost) en AFK-medewerkers Jolanda, Helena en Auke klaar voor al jouw vragen en brainstormen graag met je verder over jouw project.

De speeddates vinden plaats in De Appel (Schipluidenlaan 12) op 24 maart van 17.00 - 18.30.

Interesse? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar Jaleesa Clows via nieuwwest@afk.nl. Stuur daarnaast ook een korte beschrijving van jouw project en eventuele begroting mee. Bekijk voor meer informatie het Facebook evenement.

Aansluitend kun je je aanmelden voor het jonge makers 3-gangen diner en open mic avond! Dat doe je door via deze link te reserveren.

Let op: plekken zijn beperkt en onze ervaring is dat het snel vol zit, op tijd aanmelden is daarom aanbevolen.

Meer weten over wat Cultuurverkenners doen en wat ze voor jou kunnen betekenen? Jaleesa Clows, Cultuurverkenner Nieuw-West, legt in deze video uit wat haar werk inhoudt.